HŐVÉDŐ FÓLIÁZÁS

SKYFOL SHARK HP - A klasszikus megoldás

A klasszikus hővédő fóliák a legnépszerűbbek az autófóliák táborában, mivel egyszerre biztosítanak belátásvédelmet, hővédelmet és modern megjelenést. A SkyFol Shark HP sorozat a legújabb fejlesztésű mélyszínezett réteget egyesíti egy alumínium fémezett réteggel, ezzel biztosítva a könnyű telepíthetőséget, erős hővédelmet és tartósságot.

SKYFOL SHARK RS - A gazdaságos megoldás

Áruszállítók gyakran találkoznak azzal a problémával, hogy folyamatosan feltörik autóikat a benne található, az üvegezésen át kínálkozó árucikkek, gépek és egyéb értékek miatt. Egyszerű megoldás, ha gátoljuk a belátást a raktérbe, így kevésbé ingereljük a tolvajokat, mivel nem látják mi van az autóban, így nem tudják felmérni a feltöréssel járó kockázat és haszon mértékét. A Shark RS sorozat gazdaságos megoldást nyújt az autó sötétítésére. Védje meg értéktárgyait, munkaeszközeit a kíváncsi tekintetektől!

SKYFOL SHARK IR - A láthatatlan megoldás

Azon ügyfelek részére, akik az autóik üvegfelületeit nem akarták sötétre fóliáztatni, de szerettek volna hatékony védelmet az égető hőtől, Korábban a fóliaipar nem tudott megoldást kínálni azon ügyfelek részére. Eddig. A SkyFol büszkén mutatja be Önöknek a Shark IR 70-es típust, mely 75% fényáteresztés mellett 80% infravédelemre képes! A SkyFol Shark IR fóliáinak második generációja teljesen egyedi fejlesztésű termék, mely kizárólag a SkyFol Telepítői Hálózaton keresztül érhető el.

ÜVEGSZILÁNK MENTESÍTÉS

Közúti balesetek minden nap történnek, akár még a legfigyelmesebb vezetőkkel is. A másodperc tört része alatt, történhetnek balesetek, vagy csak egy felrepülő kő is okozhat üvegtörést.

 • A védtelen oldalüvegek könnyen betörhetnek, szilánkokat juttatva az autóba.
 • Az üvegszilánkok súlyos vágásokat okozhatnak vagy akár szemsérülést is.
 • A kitört üveg nagyobb esélyt ad, hogy az utasok kiessenek az autóból, ami a balesetek következtében bekövetkezett halál egyik leggyakoribb oka.

A skyfol biztonsági autófólia erős védelmi akadályt nyújt ön és az üveg között egy baleset esetén. Az ablak az autófóliával is betörhet, de az üvegdarabok a fólián maradnak és nem repülnek szét az autóban.

 • Az utasok védve vannak a veszélyes szétrepülő üvegdaraboktól.
 • A szilánkok nem szóródnak szét, és így nem okoznak vágásokat. Az oldallégzsákokat, nem vágja fel és lyukasztja ki azt az aktiválódást követően.

Bízzon a skyfol biztonsági autófólia védelmében – védje meg családját az autóban is.

Betörés lopás elleni védelem

Egy tolvaj kevesebb, mint öt másodperc alatt betörheti az autó ablakát és elvihet bármilyen otthagyott értéket, de ez még veszélyesebb is lehet, ha esetleg éppen az autóban tartózkodik a támadás alatt. A skyfol biztonsági autófólia által nyújtott védelem, az ilyen gyors támadásokkal szemben is hatékony.

 • Egybetartva az összetört üveget, a skyfol biztonsági autófólia lelassítja vagy lehetetlenné teszi az autóba jutást.
 • A lopáshoz szükséges megnövekedett idő és zaj, felhívja a figyelmet a tolvajra.
 • Amennyiben éppen az autóban tartózkodik a támadás alatt, több ideje van a cselekvésre ill. menekülésre.

Ne legyen áldozat! Védje meg családját, önmagát és értékeit a skyfol biztonsági autófólia segítségével.

KŐVÉDŐ FÓLIÁZÁS

Gondolt már arra, hogy szeretné megvédeni autója vagy motorja karosszériáját az útról felpattanó kövektől, törmelékektől, a faágak karcolásaitól és a rovarok által okozott károktól, azonban nem nyerte el tetszését a jármű esztétikáját elcsúfító, az eredeti színárnyalattól teljesen elütő, vastag fólia, vagy a műbőrből készült karosszériavédő bevonat? Akkor Önnek a Paint-Gard az ideális megoldás, amely tökéletesen átlátszó és szinte teljesen észrevehetetlen marad, így nem változtat autója eredeti megjelenésén.

A Paint-Gard a kőfelverődés elleni fóliák teljesen új generációja, amely eddig ismeretlen távlatokat nyitott meg a karosszériavédelem területén. A Paint-Gard teljesen új karosszériavédő fólia Magyarországon, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően számos teszt során bizonyította kiemelkedő ellenállóképességét az extrém hőmérsékleti körülményekkel, az UV-sugárzással és a kőfelverődéssel szemben.

Paint-Gard elönyei:

 • víztiszta, teljesen-átlátszó – nem sárgul, láthatatlanul illeszkedik az elemekre
 • rendkívül rugalmas és nyúlékony
 • megóvja a fényezést a különböző kémiai hatásoktól
 • észrevétlenül véd

A paint guard technológia előnyei:

 • a telepítés autófajtánként, külön szabásminta alapján történik
 • minden autó és motortípusra alkalmazható
 • megtapad műanyag, fém, üveg és fényezett felületen