CSOMAGOLÁS

HA...

  • Ha egyedi megjelenés kell!
  • Ha színesebb autó kell, vagy egyszerűen és gyorsan fóliával szeretné megóvni a fényezést!
  • Ha meg szeretné őrizni az eredeti, gyári állapotot!

Akkor a Karosszéria Fóliázás a megoldás!

Az autófóliázás remek lehetőség az autó karosszéria színének megváltoztatására, vagy egyedivé tételéhez. Rengeteg szín közül lehet választani, amelyeket kombinálva teljesen egyedi megjelenést lehet biztosítani az autónak!

Előnyei

Előnye, hogy nagy színválasztékkal rendelkezünk, amit állandóan bővítünk a növekvő igényeknek megfelelően. A fólia bármikor lecserélhető és bármikor eltávolítható. Sérülés esetén elég az adott elemen lecserélni a fóliát, szín és árnyalatbeli különbség nem lesz. Az autó fényezése nem sérül, megóvja azt, így értékét növeli. Az általunk felhasznált fóliák minőségi termékek, így színüket és fényüket megtartják akár 7-10 évig is.

Hátrányai

Hátránya, hogy a teljes körű garanciát, csak a gyári fényezésre tudunk biztostani. Az utólagos fényezések, gyakran silány minőségűek, amin a fólia gyakran nem tapad meg, legrosszabb esetben a fólia telepítése közben a javított festék elválik a karosszériától (rossz alapozás). A fólia felülete érzékenyebb, mint a fényezésé, de kisebb gondozással és odafigyeléssel ez nem okozhat gondot. A matt világos fóliák sajnos erőteljesen koszosodnak, tisztításuk nehéz.

Az autófólia nem összehasonlítható a fényezéssel. akkor érdemes fóliáztatni, ha például pár évre egyedi megjelenést, vagy egyedi színt akarunk az autónknak, de az eredeti színének megőrzésével. Akkor érdemes, ha az autó teljes színváltását 2 nap alatt kell megoldani.

Autótervező program  partnerünk oldalán, ahol bővülő szín-és autó választékkal lehet kísérletezni otthon:

Partnereink

Referenciáink